Blog

Golfen en feesten

24-01-2017

Hole in 1 is de ideale plek voor zowel golfprofessionals die hun techniek willen perfectioneren, als voor beginners die willen kennismaken met alle verrassende facetten van de golfsport. Daarnaast biedt Hole in 1 ook gezelschappen volop uitdaging. Bent u op zoek naar een origineel idee voor een bedrijfsuitje, familiereünie of vrijgezellenfeest? Ook dan zult u ontdekken dat Hole in 1 een swingende locatie is waar u niet snel op uitgekeken zult raken.

 

Op deze pagina treft u verschillende mogelijkheden aan om zelf een arrangement samen te stellen, waarbij men het golfen kan combineren met verschillende heerlijke buffetten.

 

Aantrekkelijke tarieven Hole in 1 maakt de golfsport bereikbaar én betaalbaar voor iedereen. U hoeft niet eerst lid te worden van een dure vereniging voordat u de baan op kunt en u kunt spelen wanneer u dat wilt, ongeacht het weer. Juist dat maakt Hole in 1 zo uniek. Tegen aantrekkelijke dag-, maand- en jaartarieven kunt u onbeperkt genieten van een sport waar u geen genoeg van zult krijgen. U zult niet de eerste zijn die voorgoed verslaafd raakt aan golf én... aan
Indoor Golf & Party Centrum Hole in 1.

Golfvakanties

14-02-2017

De golfsport heeft de afgelopen decennia een vlucht in populariteit genoten. Dit komt met name omdat de sport veel toegankelijker is geworden. Hoewel het nog steeds niet goedkoop is om regelmatig je balletje te slaan, is het wel voor eenieder betaalbaar geworden. Nou is het natuurlijk erg leuk om op zaterdag middag even 9 holes te lopen bij de golfcourse iets verderop, maar voor de echt mooie banen moet je iets verder reizen.

De mooiste banen bevinden zich onder andere in Ierland en Schotland, maar ook in exotischer oorden als Zuid-Afrika, Cyprus, Mexico en zelfs Indonesië. Omdat je als golfer op de meest idyllische plekken wil afslaan en er niets mooier is dan op te tee-en terwijl iets verderop de golven tegen de rotsen breken.

Golfreizen zijn er voor de golfers die iets meer willen dan hun vaste course en samen met andere enthousiaste golfers in het buitenland willen gaan werken aan hun handicap op de mooiste banen die de wereld te bieden heeft.

Bestemmingen voor deze reizen variëren van België tot Australië tot Argentinië en bieden mogelijkheden voor elk budget.
Ook als je nog maar beginnend golfer bent is een golfreis ideaal om je spel verder te ontwikkelen en te oefenen. Omdat je een groot deel van de dag aan het lessen bent leer je snel maar ’s avonds kan je heerlijk ontspannen met een drankje in goed gezelschap.

Voor de meer geoefende golfspelers is de golfvakantie een ideale manier om op exotische plaatsen te spelen met andere fanatieke golfers en de organisatie neemt je de administratieve rompslomp uit handen.